Кирило Буданов поділився, коли чекати на входження українських воїнів на територію Криму / скріншот

Керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов висловився про звільнення тимчасово окупованого росіянами півострова Крим.

Очільник ГУР МО сказав у коментарі ТСН, коли українські воїни зайдуть на території Криму. Чиновник коротко відповів на це питання: "Скоро". Буданов не назвав точну дату деокупації півострова.

Варто зазначити, що Київ вирішив силою повертати Крим після того, як Росія рано вранці 24 лютого 2022 року здійснила повномасштабне вторгнення на українську землю. До повномасштабного вторгнення наша влада хотіла деокупувати півострів політико-дипломатичним шляхом.

Відео дня

Важливі новини Криму - сьогодні це варто знати

На території окупованого півострова вже багато разів лунали вибухи на військових об'єктах росіян, зокрема, на аеродромах та полігонах. Крім того, вже кілька разів був серйозно пошкоджений споруджений окупантами Кримський міст.

Наприкінці липня військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко говорив, що вибухи в Криму зараз відбуваються, оскільки півострів готують до звільнення від окупантів - ліквідують, у тому числі склади боєприпасів.

Влітку міністр оборони Великобританії Бен Воллес висловив думку, що Збройні сили України цілком здатні звільнити Крим до кінця року. За його словами, у військ РФ закінчувалося необхідне оснащення.

Вас також можуть зацікавити новини: