Рашисти плодили різні фейки про Буданова, а він живий-живісінький / фото facebook.com/edzhaparova

У мережі опублікували перше фото очільника української розвідки Кирила Буданова після низки фейків росЗМІ про його поранення чи й навіть смерть.

Знімки оприлюднила у своєму Facebook перша заступниця міністра закордонних справ України Еміне Джапарова. На кадрах показано, як Буданов зустрівся із послом  Японії в Україні Мацудою Кунінорі.

"Дискутували, обмінювалися думками, планували з послом Японії в Україні паном Мацудою Кунінорі. Не муляж, усі учасники зустрічі живі та здорові", - підписала фотографії Джапарова.

Відео дня

У коментарях під фото звернули увагу на одну деталь: Буданов відмовився від звичної всім нам зачіски й постав з дуже коротким волоссям.

Рашисти плодили різні фейки про Буданова, а він живий-живісінький / фото facebook.com/edzhaparova

Як росЗМІ розігнали інформацію про поранення Буданова

Російські пропагандисти запустили фейк про те, що очільник української розвідки нібито перебуває у німецькій клініці після "поранення". За їхніми словами, він "у комі". 

18 червня німецьке видання Stern, яке рашисти називали першоджерелом інформації про поранення Буданова, спростувало цей російський фейк.

19 червня Буданов з усмішкою на обличчі прокоментував виданню Kyiv Post заяви пропагандистських ЗМІ РФ про його смерть. Він пожартував, що в Україні формується "загін безсмертних", які будуть переслідувати росіян у страшних снах.

Вас також можуть зацікавити новини: