Крим готують до звільнення від росіян, повідомив Олександр Коваленко / соцмережі

Вибухи в Криму зараз відбуваються, оскільки півострів готують до звільнення від російських загарбників - ліквідують, зокрема, склади боєприпасів.

На території тимчасово окупованого півострова величезна кількість об'єктів, які необхідно знищити, розповів військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко в ефірі каналу "FreeДом".

"...зараз дійсно ведеться планова робота для знищення об'єктів, таких як склади з боєприпасами, паливно-мастильними матеріалами і не тільки і низки інших об'єктів. Так, це дійсно правда", - заявив експерт.

Відео дня

За його словами, цей процес йде, оскільки Крим - невіддільна частина України, яка тимчасово окупована РФ.

"Отже, для створення передумов до звільнення півострова необхідно провести певний комплекс дій. Серед них і знищення подібного роду об'єктів", - додав Коваленко.

Цікаві новини Криму - сьогодні це варто знати

РФ захопила український Крим у 2014-му році, проти незаконної анексії виступив майже весь світ. Після цього окупанти почали перетворювати курортний півострів на військову базу. Спочатку Київ хотів повернути свою територію політико-дипломатичним шляхом, але все змінилося після того, як Росія здійснила повномасштабне вторгнення в Україну.

У Криму вже не раз лунали вибухи на військових об'єктах. Зокрема, 24 липня стало відомо про потужну атаку дронами. Посіпаки росіян поскаржилися на "приліт" в склад боєприпасів, розміщений у Джанкойському районі. З населених пунктів, які знаходяться біля того місця, де сталася НП, була оголошена евакуація. Крім того, поруч було зупинено залізничний та автомобільний рух.

Вас також можуть зацікавити новини: