Буданов відповів, чи може Захід повністю припинити підтримку України

За його словами, немає жодної причини вважати, що постачання озброєння буде повністю припинене.

Очільник Головного управління розвідки Кирило Буданов оцінив ймовірність того, що західні партнери повністю припинять підтримувати Україну у війні.

Так, відповідаючи на питання в інтерв’ю ТСН про те, які наслідки матиме таке можливе припинення постачання, Буданов відповів: "Важко буде, дуже важко. Чого обманювати".

Водночас він упевнений, що Захід повністю не припинить військову підтримку України.

"Це абсолютно питання не до мене. Це перше, що я вам хочу сказати. А, по-друге, немає жодної причини вважати, що постачання озброєння буде повністю припинене", - заявив Буданов у відповідь на питання, чи стане можливе припинення такою допомоги підставою йти на переговори.

Раніше Буданов прокоментував "повільний український контрнаступ"

Зокрема, з приводу заяв про "повільний контрнаступ" Буданов наголосив: головне, що українські захисники попри усе рухаються вперед.

Також Буданов прокоментував заяви в інформаційному просторі про те, що західним партнерам можуть не подобатись темпи контрнаступу в Україні. Він наголосив, що не розуміє, "чому комусь має подобатись чи не подобатись наша війна" і зазначив, що "Україна воює не для партнерів".

Раніше деякі західні ЗМІ зазначали, що за відсутності значного прогресу до настання зими США можуть припинити активну підтримку України, а Європа не здатна буде забезпечити Київ усім необхідним.

Вас також можуть зацікавити новини: