У розвідці розповіли, чому немає анонсованих ударів Росії по містах

Росія досить сильно сповільнила свої темпи наступу.

Причин того, що Росія не влаштувала масованих ракетних атак по містах України на День Незалежності є дві. Це пов'язано із тим, що агресор значно сповільнився, а також виснажився.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на начальника Головного управління розвідки Міноборони Кирила Буданова в ефірі телемарафону.

"Стосовного того, чому немає цих "розрекламованих" в ЗМІ якихось ракетних ударів, особливо нових, я можу відповісти, що Росія досить сильно сповільнила свої темпи наступу і причиною цьому є значне виснаження, перш за все, ресурсної бази РФ. По-друге - це морально-психологічна втома від цих бойових дій. Бо, хоча вони є загарбниками, але вони й також утомлюють себе. Справа в цьому", - пояснює він.

Раніше радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк говорив, що Росія спробує збільшити кількість обстрілів української території 23-24 серпня, зокрема, атаки загрожують Києву.

Президент України Володимир Зеленський також заявляв, що 24 серпня можливі "огидні російські провокації". Він закликає українців особливо дотримуватися правил безпеки в цей день.

Вас також можуть зацікавити новини: