Буданов заявив, що Путін смертельно хворий і має двійників

За його словами, досі відкрите питання, чи справжній Путін перед нами.

Очільник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов заявив, що російський диктатор Володимир Путін смертельно хворий.

Як заявив Буданов в інтерв'ю The Washington Post, Путін активно використовує двійників. Крім того, як зазначив Буданов, глава Кремля смертельно хворий на рак.

"Питання, чи справжній це зараз Путін, залишається відкритим", - сказав Буданов.

Як зазначають журналісти видання, головний розвідник України настільки впевнений у своїй розвідці, що час від часу відкриває папку, щоб навести точні цифри - приблизно 326 000 російських військ зараз воюють, лише 9% запасів "Калібрів" зараз заришилося в арсеналі РФ.

Чи живий Путін?

Раніше Володимир Зеленський у Давосі на "Українському сніданку" висловився про Володимира Путіна та керівництво Росії. Президент України не впевнений, що Володимир Путін живий і не зовсім розуміє, з ким з РФ говорити і про що.

Прес-секретар лідер РФ Володимира Путіна Дмитро Пєсков спробував розвіяти сумніви президента України Володимира Зеленського щодо того, живий він чи ні.

Зокрема, він заявив, що Путін і РФ "є і будуть". "Зрозуміло, що і Росія, і Путін - це для України, і для Зеленського - це велика проблема. І зрозуміло, що чисто психологічно пан Зеленський вважав за краще б, щоб ні Росії, ні Путіна не було", - стверджував Пєсков.

Тим часом в інформаційному просторі все частіше з'являються згадки про двійників Путіна. Голова ГУР Кирило Буданов заявив, що Путін використовує щонайменше трьох двійників. Для більшої схожості з очільником Кремля їм зробили пластичні операції.

Вас також можуть зацікавити новини: