Юрій Федоренко розповів про ситуацію під містом Часів Яр та Іванівським / колаж УНІАН зі скріншотів

Російські окупанти не змогли здійснити нове просування біля міста Часів Яр (Донецька область).

На околицях села Іванівське тривають жваві бої, розповів командир батальйону ударних безпілотних авіаційних комплексів "Ахіллес" 92 окремої штурмової бригади Збройних сил України Юрій Федоренко в ефірі "Київ24".

"Ситуація змін не зазнала, подальшого просування у напрямку Часового Яру противник не має. Що стосується населеного пункту Іванівське… Противник також успіху не має. Подальшого просування зреалізувати противнику не вдалося", - сказав воїн.

Відео дня

За його словами, вороги цілодобово здійснюють штурмові дії, намагаються тиснути, застосовуючи все наявне озброєння, у тому числі легкоброньовану, броньовану техніку. "Але під час вчинення таких дій ще більша частина техніки, що бере участь у штурмових діях, виводиться з ладу коштом об’єднаного вогневого впливу", - підкреслив Федоренко.

У центрі уваги Часів Яр - новини, які варто прочитати

Керівниця служби зв’язків з громадськістю 80-ї окремої десантної штурмової бригади Уляна Созановська говорила, що супротивник починає застосовувати все більше сил та засобів і починає просуватися до міста Часів Яр.

За відомостями британської розвідки, окупаційні війська РФ просунулися для окупації східних частин Іванівського. У розвідці також повідомляли, що росіяни хочуть захопити Часів Яр, але зараз не можуть провести повномасштабний наступ на місто.

Вас також можуть зацікавити новини: