РФ може посилити ракетні удари / фото facebook.com/pavlogradmrada

24 серпня існує ймовірність нанесення ракетних ударів з боку РФ, це також пов'язано із загибеллю дочки російського пропагадиста Дугіна. У пабліках ворога вже вимагають атакувати "центри прийняття рішень" в Україні.

Про це розповів військовий оглядач Денис Попович в ефірі Радіо НВ.

"Оскільки наближається 24 серпня - символічна дата, а також півроку з початку так званої "спеціальної військової операції", то думаю, що варто очікувати будь-яких речей від російської армії щодо того, що вони будуть обстрілювати мирні міста України", - зазначив Попович.

Відео дня

У зв'язку з цим він радить не ігнорувати повітряну тривогу 24 серпня. А також припускає, що свій "сюрприз" ворогові може готувати і Україна.

"Поки схоже на те, що і ми можемо підготувати якийсь сюрприз для росіян. Весь цей "хлопок" в Криму... <...> Можна запросити і росіян на святкування українського Дня Незалежності, запропонувавши їм певні "святкові" заходи", - зазначив він.

Зазначимо, напередодні президент Володимир Зеленський попередив, що наступного тижня Росія може постаратися зробити щось "особливо жорстоке".

Раніше українців попереджали про високу загрозу ракетних ударів з боку РФ 23-24 серпня. У ці дні Україна святкуватиме День прапора і День незалежності.

Також в РНБО заявляли, що Росія готує провокації до Дня незалежності й проти Зеленського.