На АЗС окупованої Донеччини проблеми з бензином / фото Андрющенко Time

На автозаправках окупованої частини Донецької вже кілька днів проблеми з паливом. Бензину практично нема, а деякі АЗС продають його тільки по талонах.

Про це повідомляють Telegram-канал окупантів "Типичный Донецк", а також радник мера Маріуполя Петро Андрющенко в Telegram.

Дефіцит бензину на окупованій частині Донеччини триває вже кілька днів. Крім того, ціни на паливо значго зросли. На деяких автозаправках, де ще залишився бензин, його продають по талонах.

Відео дня

Проблеми з паливом є, зокрема, в захопленому росіянами Маріуполі. Там бензину практично немає третій день.

"В Маріуполі вже третій день цікава паливна криза. Максимально – по 20 літрів бензину в одні руки. Через черги. Окрім того, сама ціна палива почала зростати. Місцеві жаліються на "спекулянтів", а насправді нічого дивного. Просто російське керівництво. Далі буде цікавіше", - зазначив Андрющенко.

Як повідомляв УНІАН, на тлі успішних контрнаступів ЗСУ з окупованих частин Луганської та Донецької областей масово тікають колаборанти та окупанти. Зокрема, у Станиці Луганській спостерігається черга довжиною 12 кілометрів зі зрадників, які тікають в бік окупованого Луганська та Росії.

Зрадники тікають навіть з міст, які були окуповані у 2014 році.

Вас також можуть зацікавити новини: