На Сумщині внаслідок ворожого обстрілу загинув поліціянт / фото МВС

Внаслідок ворожого обстрілу Середини-Буди на Сумщині загинув 32-річний слідчий, капітан поліції Руслан Фараонов. 

Про це повідомив Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко в Telegram.

"Сьогодні внаслідок ворожого обстрілу Середини-Буди на Сумщині загинув 32-річний слідчий, капітан поліції Руслан Фараонов. Він разом із колегами саме документував наслідки попередніх руйнувань, завданих Росією", - заявив він.

Відео дня

За словами Клименка, у загиблого залишилися дружина, яка служить в ювенальній поліції, та дві доньки 11 та 12 років. 

Він також зазначив, що прикордоння Сумщини щодня під вогнем росіян. 

"Лише упродовж минулого тижня зафіксовано 187 обстрілів, унаслідок яких загинуло 3 осіб і ще 16 отримали поранення", - додав Клименко.

Росія обстрілює цивільне населення

Як повідомляв УНІАН, російські загарбники обстріляли правобережжя Херсонщини, зокрема, населені пункти Бериславського та Херсонського районів. Напередодні ввечері артилерійським вогнем ворог накрив територію агропідприємства у Первомайському, де в той час працювала тракторна бригада. Смертельні поранення отримав 47-річний працівник, його 49-річний колега з мінно-вибуховою травмою та уламковими пораненнями госпіталізований до лікарні. 

З артилерії російські військові обстріляли прибережну зону Корабельного району, внаслідок влучання снаряду у помешкання загинув 33-річний чоловік. Вже вночі окупанти обстріляли центральну частину міста, поранені 69-річна жінка та 49-річний чоловік.

Вас також можуть зацікавити новини: