Путін продовжить агресію, якщо його не зупинити / скріншот

Екс-генсек НАТО та колишній міністр оборони Великої Британії Джордж Робертсон закликав збільшити допомогу Україні та наростити виробництво зброї і боєприпасів.

В інтерв'ю Sky news він наголосив, що прем'єр-міністр Сполученого Королівства Ріші Сунак повинен взяти на себе відчутні багаторічні зобов’язання щодо України, перед обличчям агресії Росії.

"Ми повинні тримати Україну на першому місці в порядку денному, тому що вони борються за нас там. Я хочу багаторічних зобов’язань, єдине, до чого прислухається Кремль, це скільки років ми будемо з українцями", - пояснив Робертсон.

Відео дня

За його словами, російське вторгнення повністю порушило міжнародний порядок. Екс-генсек НАТО переконаний, що, якщо Путіну вдасться поглинути країну з 44 мільйонами людей прямо в самому серці Європи, то він не зупиниться.

"Тож вони воюють за нас, і тому я вважаю, що нам потрібно нарощувати виробництво зброї та боєприпасів у цій країні (Британії), щоб переконатися, що вони отримають обладнання, яке їм потрібно зараз", - підсумував Робертсон.

Війна в Україні - продовження агресії РФ

Нещодавно про можливу війну між Москвою та країнами-учасницями Північноатлантичного альянсу днями заявив Bild. 

Міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський сказав, що країнам-членам НАТО варто готуватися до можливого вторгнення Росії.  Міністр розкритикував ЄС за "логіку запізнілих дій" та закликав якнайшвидше допомогти Україні з боєприпасами та засобами ППО. 

Вас також можуть зацікавити новини: