Чи бути новій агресії РФ? / Фото: REUTERS

Новий напад на Україну зараз не вигідний для президента РФ Володимира Путіна.

Таку думку висловив російський громадський діяч Роман Доброхотов в ефірі телеканалу "Україна 24".

"Якщо послухати Маргариту Симоньян і пул пропагандистських журналістів, то там швидше звучить історія не про нові захоплення, а про легалізацію тих, що вже здійснилися, наприклад, про оформлення офіційного "приєднання" ОРДЛО до Росії. Це скоріше порядок денний, орієнтований на путінську аудиторію, але не те, що насправді зараз Кремль збирається зробити. Судячи з усього, пройшов період, коли окуповані території давали Путіну рейтинг, зараз подібні війни швидше гратимуть в мінус Путіну, не думаю, що він на це піде", - висловився він.

Відео дня

Путін, на думку експерта, розігрує таку карту для того, щоб отримати якісь привілеї. Також Доброхотов розповів, про що говорять російські військові навчання поруч з українським кордоном.

Читайте такожРФ відпрацьовує варіанти можливого захоплення Києва, Одеси, Харкова – Зеленський

"Я б сказав, що відпрацювання бойових дій в міських умовах – це скоріше залякування, оскільки ми всі знаємо, наскільки болючою для Путіна є тема приєднання до НАТО, зараз виник новий виток розмов про те, що Україна після приходу Байдена може знову постукати в НАТО", - сказав він.

Вас також можуть зацікавити інші новини: