Валерія Герасимова їдко висміяли нібито через "поїздку в Україну" в зону бойових дій / фото МО РФ

Начальник Генерального штабу збройних сил РФ - генерал Валерій Герасимов, нібито відвідав "передові позиції" російських окупантів в Україні.

Генерал Герасимов на Запорізькому напрямку "проінспектував передовий пункт управління угруповання військ", стверджує ТАСС в Telegram, посилаючись на відомості російського Міноборони.

Росіяни в мережі "проїхалися" по "візитеру". На думку одного з користувачів Telegram, який замість ніку написав знаки, знаходиться "передовий пункт на Сахаліні, походу". "У Москві небезпечно - БПЛА літають", - "підколов" начальника Генштабу ЗС РФ MakS.

Валерія Герасимова їдко висміяли нібито через "поїздку в Україну" в зону бойових дій / скріншот з t.me/readovkanews

Під новиною про поїздку Герасимова є ще й такі коментарі:

  • "Під Білгородом би перевірив уздовж кордону", - вважає Den.
  • "Показушник...", - поділився думкою Медоед.
  • "Безпілотники в Москві... ні, не чули, ми красиві відоси записуємо, не заважайте", - написала irma.

Варто зазначити, що, за відомостями Генштабу Збройних сил України, на Запорізькому напрямку російські загарбники зосереджують головні зусилля тому, щоб не допустити подальшого просування наших Сил оборони.

Звернемо увагу, що росіян не раз викривали в зйомці показушних сюжетів, тому так званий "візит" Герасимова нібито в зону бойових дій може виявитися фейком.

Війна в Україні - новини, які варто знати сьогодні

10 червня президент Володимир Зеленський підтвердив, що українські воїни розпочали контрнаступальні дії. Наші бійці вже звільнили чимало землі на півдні та півночі країни, і біля Бахмута взяли росіян у напівоточення.

Зеленський не раз їздив до бійців на передові позиції, а російський диктатор Володимир Путін нібито приїжджав до тимчасово окупованого Маріуполя Донецької області. За відомостями української розвідки, у Маріуполі був двійник Путіна.

Вас також можуть зацікавити новини: