Ігор Романенко вказав на важливі нюанси щодо ударів по Криму / колаж УНІАН

Під час ударів по поки що окупованому РФ Криму порушується система управління противника.

Завдяки зниженню потенціалу ворожої системи управління, знижується ефективність ведення бойових дій, розповів колишній заступник начальника Генерального штабу Збройних сил України, генерал-лейтенант Ігор Романенко в ефірі каналу "FreeДом".

"Удари завдавалися в районі Євпаторії, Бельбеку, це поруч з Севастополем, і командний пункт Юхаріна балка (атакований, - Ред.), відома ще зі старих радянських часів, і удар, швидше за все, був точним, оскільки потім приділяли багато уваги тому, щоб вивозити все, що залишилося...", - поділився офіцер.

Відео дня

Важливі новини - Крим атакований, і це варто знати

По Криму 4 січня завдано удару дронами і ракетами. Посіпаки російських окупантів нили, що відбивали наймасовішу атаку за останній час. Українська сторона повідомила, що на півострові уражено ворожі склади боєприпасів, і успішно завдано удару по командному пункту загарбників.

У мережі з'явилася інформація, що в результаті атаки нібито ліквідовано начальника Генштабу Збройних сил РФ генерала Валерія Герасимова. Керівник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов ці відомості не підтвердив.

Вас також можуть зацікавити новини: