Генерал захоплений українською армією / фото t.me/V_Zelenskiy_official

Польський генерал та експерт Вальдемар Скшипчак пояснив, чим відрізняється стратегія та тактика української й російської армій у цій війні. В інтерв'ю "ВВС Україна" він пояснив", що у ЗСУ вдала система управління:

"Вона є децентралізованою, тобто кожен командир має можливість діяти самостійно, відповідно до ситуації. У росіян верхівка має знати все, що діється внизу".

Генерал додав, що українські військові краще треновані, у них є бойовий дух, до того ж вони борються за свою країну. На думку Скшипчака, Збройні сили України показують всьому світу, як потрібно відстоювати незалежність Батьківщини.

Відео дня

"Україна показує, що Росію можна перемогти. Я особисто дякую українцям за це. А росіяни не знають самі, для чого вони опинилися на тій війні", - підсумував експерт.

Втрати Росії у війні в Україні

Росія зазнає колосальних втрат у війні проти України, наразі ЗСУ ліквідували вже 118 тисяч 530 путінських військових. Крім того, знищено та затрофеєно багато російської техніки.

Через провали на українському фронті у Кремлі вирішили змінити командувача окупаційних військ, ним став Валерій Герасимов. Подейкують, що йому поставлять завдання скоро піти в новий наступ.

Вас також можуть зацікавити новини: