"Голими змушували танцювати": полонений окупант розповів про збочені "розваги" командирів

За його словами, все це знімали на відео та психологічно тиснули, погрожуючи оприлюднити ці ролики.

Полонений гранатометник 143 мотострілецього полку РФ Віталій Трофімов розповів про "розваги" своїх командирів.

Як повідомляє Телеграм-канал "Ищи своих", мобілізований окупант під час спілкування з українськими воїнами розповів, що їх автоматично перевели в піхоту, оскільки бойової техніки на підрозділ не вистачило.

Водночас командири знущалися з особового складу. Після алкогольного застілля один з командирів без причини понівечив йому обличчя. "Мобікам" не виділили ні форми, ні бронежилета. Окремо полонений охарактеризував своїх командирів.

"Х*рові командири, с*ки командири. Вони постійно заганяють людей у ті місця, де нічого не продумано, нічого не сплановано - це по-перше. По-друге, знімають нас на відео, принижують, обіцяють ці відео відправити у канали якісь, якщо ми не будемо слухати їх... Голими змушували танцювати", - розповів полонений окупант.

Свідчення окупантів: головне

Російські окупанти зізнаються, що їх контролюють так звані загороджувальні загони. Тому в атаку загарбники буквально йдуть під примусом розстрілу з тилу. Журналісти опублікували перші свідчення застосування загороджувальних загонів безпосередньо від окупантів з передової.

Нерідко загарбники розкривають шокові деталі з передової під час телефонних розмов з рідними. Нещодавно загарбник розповів, що росіяни вбивають один одного під Бахмутом Донецької області. Зокрема, командири наказують ліквідовувати старших штурмових груп, які відмовляються йти у бій.

Вас також можуть зацікавити новини: