ЗМІ розповіли про відомих "прозрілих" росіян на четвертому місяці війни (відео)

Відомий блогер Микола Соболєв теж почав виступати проти війни.

Все більше росіян вже не плекають ілюзій щодо політики Володимира Путіна і починають прозрівати, адже кожен день життя в країні погіршується. Люди починають розуміти, що влада їм бреше.

Про це йдеться в сюжеті проекту Freeдом.

Крім російських блогерів і журналістів, війну в Україні починають засуджувати навіть відомі націоналісти. Серед них - Дмитро Дьомушкін, який підтримав нашу країну.

Нещодавно один з найпопулярніших російських націоналістів Дмитро Дьомушкін засудив війну в Україні. Який незручний момент, адже Путін у своїй пропаганді використовує саме націоналістичний посил. "Російські націоналісти не настільки дурні, щоб прийняти цю ідею. Якщо Путін з кимось не знаходить спільної мови, то цей народ - наш ворог", - заявляв раніше Дьомушкін.

Дьомушкін зізнався, що ще в 2014 році, до окупації Криму, російське керівництво пропонувало зібрати всіх радикально налаштованих росіян і відправити їх в Україну нібито на підвищення.

Популярний російський відеоблогер Давидич теж у своєму відеозверненні голосно розкритикував кремлівську владу. Адже через блокування в Росії соцмереж заблокований навіть дрібний бізнес.

Відомий блогер Микола Соболєв теж почав виступати проти війни. "Для себе я прийняв наступне рішення: я нікуди не йду, я нікуди не їду. Я відмовляюся закривати очі на ті події, які відбуваються в Росії, які відбуваються в світі", - заявив він.

"Блогери, лідери думок і навіть націоналісти вже у відкриту засуджують війну проти України. Всі ці люди прекрасно розуміють, що в першу чергу страждають звичайні росіяни", - підсумували в сюжеті журналісти.

Раніше УНІАН писав, як російський шоумен Максим Галкін підтримує Україну останні 4 місяці. 

Вас також можуть зацікавити новини: