Іран може передати Росії балістичні ракети Fateh-110 і Zolfaghar / скріншот

Через певні "фактори" Росія може і не отримати іранські балістичні ракети Fateh-110 і Zolfaghar з дальністю польоту в 300 і 700 кілометрів.

Як розповів спікер Командування Повітряних сил ЗСУ полковник Юрій Ігнат в ефірі телемарафону, у РФ виникли певні труднощі з отриманням балістичних ракет. Він не виключив, що на відповідний переговорний процес впливають якісь країни:

"Можливо, є якісь "фактори", можливо, включені якісь дипломатичні ресурси, можливо, якісь переговорні процеси, можливо, якісь країни на це впливають. Будемо сподіватися, що терористи не отримають ці ракети".

Відео дня

При цьому Ігнат запевнив, що Україна готується до всіх варіантів розвитку подій і загроз, оскільки РФ буде продовжувати терор і без іранських ракет, накопичуючи для ударів свої.

Чи отримає Росія іранські ракети Fateh-110 та Zolfaghar: що повідомлялося

Раніше повідомлялося, що Іран має намір передати Росії свої балістичні ракети Fateh-110 і Zolfaghar класу "земля-земля" для війни проти України і ще більше дронів-камікадзе. Зазначалося, що ракети вже нібито готуються на заводах.

Як зазначав військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко, зазначені іранські ракети будуть досить непростою метою для української системи протиповітряної оборони

Fateh-110 і Zolfaghar – це оперативно тактичні балістичні ракети малої дальності. Вони здатні вражати цілі на відстані від 300 до 700 кілометрів.