Курортний сезон цього року в Криму може бути "гарячим" / фото соцмережі

Їхати на відпочинок в окупований росіянами Крим через окуповані території України можуть тільки божевільні. Про це сказав політолог, директор Інституту майбутнього Вадим Денисенко, коментуючи рекомендації російської влади своїм громадянам їхати відпочивати в Крим в об’їзд Кримського мосту через частину окупованої Донецької, Херсонської та Запорізької областей.

"Чесно кажучи, уявити собі, щоб при пам’яті можна поїхати зараз через Донецьку і Запорізьку область до Криму на відпочинок, то треба бути просто божевільним", - сказав він.

Денисенко зазначив, що в Росії дуже оперативно телеграм-канали почали просто знущатися над над російською владою та Мінтрансом РФ, який це запропонував. "Це вже викликало бурю криків і стогонів росіян і в телеграм-каналах", - зазначив він. При цьому додав, що давно не бачив, щоб стільки сміялися із російської влади.

Відео дня

"Вже з’явилося багато мемів, починаючи від до того, що у відповідь на те, як вирішити питання Кримського мосту, кажуть, що треба в черговий раз вбити Залужного і Буданова ( йдеться про неодноразові фейки російських політиків і пропагандистів про нібито вбитих і поранених по кілька разів Головнокомандувача Збройними силами України Валерія Залужного і голов и ГУР Міноборони Кирила Буданова- УНІАН) і закінчуючи  історіями про Путіна, що його бояться розбудити, щоб сповістити, що в черговий раз Кримський міст стомився", - сказав експерт.

Денисенко сказав, що для України важливо, щоб через руйнування Кримського мосту було паралізовано залізничний рух по ньому, бо тоді це різко ускладнить будь-яку логістику російським військам по постачанню на фронт техніки і боєприпасів.

Кримський міст - останні новини

Як повідомляв УНІАН, сьогодні вночі відбулося руйнування частини Кримського мосту. Є різні версії причин його руйнування . 

На Кримському мосту зупинено рух через руйнування в районі 145-ої опори з боку Краснодарського краю. 

Росіянам рекомендували утриматися від поїздок через Кримський міст і задля безпеки вибирати альтернативний сухопутний маршрут через "нові регіони", тобто через окуповані українські території.

Вас також можуть зацікавити новини: