Погрози Кадирова він називає "щебетом папуги" / фото REUTERS

Глава Чечні Рамзан Кадиров впивається славою "грізного правителя", але насправді президент РФ Путін лише дозволяє йому таким здаватися. Кремль зробить його "цапом-відбувайлом" і спише на його "тік-ток війська" всі гріхи.

Про це в ефірі телемарафону заявив спікер батальйону імені Шейха Мансура Іслам Білокієв.

Погрози Кадирова він називає "щебетом папуги". За словами Белокієва, глава Чечні і просто путінська маріонетка вже перекрутив поняття кровної помсти, погрожує всім, кому він не подобається і скоює злочини. Кадирову подобається, що про нього говорять в страхітливому ключі, РФ дозволяє йому робити абсурдні речі, чому він невимовно радий. Однак глава Чечні не усвідомлює, що одного разу Кремль зробить його "цапом-відбувайлом". 

Відео дня

"Кадировців використовують. Це внутрішній порядок денний. Що стосується зовнішньої повістки ,то "кадирівці" будуть "цапами-відбувайлами", на них все спишуть. Варто сказати, що не Ахмат - сила. А чай в пакетиках, "Ахмат", а ми знаємо, що роблять з пакетиком. Його опускають, заварюють чай, а потім вичавлюють і просто викидають. Те ж саме відбудеться свого часу з Кадировим", - зазначив Білокієв.

Він також розповів, чому "кадирівців", яких відправили воювати проти України, зовсім не видно на передовій. За словами Белокієва, війська глави Чечні не готові для наступальних дій, РФ їм просто не довіряє. "Кадирівці" виступають в ролі гарматного м'яса. Їм "доручили" роль військової поліції. Грубо кажучи, резюмував Білокієв, "кадирівці" заходять на вже зачищені і безпечні для себе території, де вже намагаються наводити "свої порядки". 

Раніше УНІАН вже повідомляв, що Кадиров з істерикою відреагував на оголошену підозру в Україні і заявив, що він нібито "давно забрав би Київ". 

Вас також можуть зацікавити новини: