Командування Сухопутних військ ЗСУ пояснило, навіщо оновлювати дані в ТЦК

Зокрема, можна буде уникнути багатьох проблем, які зараз виникають під час вручення повісток на вулицях.

Начальник управління персоналу штабу Командування Сухопутних військ ЗСУ полковник Роман Горбач пояснив, навіщо запускається кампанія з оновлення даних у ТЦК.

"Якщо громадяни усвідомлять важливість оновлення військово-облікових даних у ТЦК та СП, то це значно спростить систему роботи", - сказав він, передає Military Media Center.

За словами Горбача, можна буде уникнути багатьох проблем, які, зокрема, зараз виникають під час вручення повісток на вулицях.

"Також у подальшому це дасть змогу більш ефективно використовувати громадян, які перебувають на обліку, за їх правильними військово-обліковими спеціальностями", - пояснив він.

Нагадаємо, сьогодні Міноборони запустило кампанію "Оновлюй дані в ТЦК".

Робота ТЦК в Україні

31 липня стало відомо, шо в Україні до кінця цього року замінять майже третину керівного складу всіх територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (військкоматів) на ветеранів. Це стало відповіддю на незадовільну роботу обласних ТЦК.

А сьогодні президент Володимир Зеленський увів у дію рішення Ради нацбезпеки та оборони від 11 серпня про звільнення усіх обласних воєнкомів.

Вас також можуть зацікавити новини: