ЗСУ просуваються на Півдні / фото t.me/landforcesofukraine

Збройні сили України успішно просуваються у рамках контрнаступу, і дуже скоро фронт на півдні почне тріщати по швах, прогнозує колишній радник ОПУ Олексій Арестович.

"Ті резерви, які у РФ є, не в змозі блокувати всі напрямки на Південному фронті. Їх вже чотири основних, а у них вистачило тільки на два. А тепер уявіть, що ще одне додасться або два, на що ми цілком маємо силу і цілком можемо зіграти у цю гру. Це ще не тріщить фронт, але дуже-дуже близько, - упевнений він. - Як завжди, російські пропагандисти побігли розповідати і показувати, як вони героїчно перемогли... а це вірний знак, що справи у них вкрай кепські, і вони самі їх оцінюють, як кепські".

На його думку ,через два-три тижні "десь там обов'язково рвоне":

"Тому що росіяни вже не витягають по резервах, дурні. Вони дуже неграмотно використовують ці резерви у цій операції, і українське командування впевнено переграє".

Війна в Україні - ситуація на Півдні 

Як писав УНІАН, на південному напрямку українські захисники завдали потужних ударів по російських військах, ліквідувавши більше сотні військових РФ.

"Сили оборони продовжують ведення контрбатарейної боротьби. Ракетно-артилерійські підрозділи під час виконання вогневих завдань за дві попередні доби "минуснули" сотню окупантів", - повідомило Оперативне командування "Південь".

Також ЗСУ знищили два човни окупантів, зенітно-ракетний комплекс "Тор-2м", який РФ використовує для прикриття від ударів по військових об'єктах.

Вас також можуть зацікавити новини: