Контрнаступ ЗСУ: військовий розкрив, як росіяни у страху готуються до атаки

Солдати РФ передбачають крах своєї армії, як тільки до України доїде вся західна техніка.

Російські військові дуже бояться контрнаступу Збройних сил України та продовжують створювати оборонні рубежі.

"Вони продовжують будувати фортифікаційні споруди, оборонні рубежі. З чим це пов'язано? Пов'язано це з тим, що ворог дуже боїться контрнаступу", - розповів спікер Об'єднаного прес-центру Сил оборони Таврійського напрямку Олексій Дмитрашковський в ефірі інформаційного телемарафону.

Дмитрашковський зазначив, що з актуальних перехоплень зрозуміло, що солдати РФ передбачають крах своєї армії, як тільки в Україну доїде вся техніка, яку передають західні партнери.

Війна в Україні - актуальне

Як писав УНІАН, керівник Об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк заявила, що запас високоточних ракет у росіян близький до критично малого, вони намагаються їх економити, але ракетна небезпека для України зараз висока.

Також повідомлялося, що Словаччина передала Україні Міг-29, всі 13 обіцяних винищувачів. Перші 4 одиниці були відправлені в березні, а ще 9 вдалося безпечно доставити протягом місяця.

Крім того, секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що саме Україна ухвалює рішення щодо контрнаступу, і нікому, крім керівництва країни, не відомо, як саме і де воно буде відбуватися.