Вранці 17 липня на Кримському мосту прогриміли вибухи / фото REUTERS

Нову атаку на Кримський міст можна вважати великим досягненням, оскільки росіяни охороняють його краще, ніж Москву.

Таку думку озвучив керівник Центру військово-правових досліджень, військовий експерт Олександр Мусієнко, висловивши впевненість, що інцидент на Кримському мосту точно не останній, передає 24 канал.

"У Криму росіяни стягнули велику кількість засобів ППО, кораблів, катерів, які охороняють міст безпосередньо в районі Керченської протоки. Враховуючи таку ешелоновану оборону, це велике досягнення", - заявив експерт.

Відео дня

Кримський міст Мусієнко назвав військовим об'єктом, який Росія використовує для транспортування зброї, боєприпасів, паливно-мастильних матеріалів: "Йдеться про приблизно 65 - 70% усієї логістики ворога на півдні".

Атака на Кримський міст - хто організував підрив

Як писав УНІАН, на думку радника голови Офісу президента України Михайла Подоляка, Кримський міст могли атакувати самі росіяни. Він вважає, що підривом Кримського мосту росіяни намагалися вирішити чотири завдання:

перехопити тему тероризму; забезпечити "живий щит" з цивільних окупантів уздовж лінії зіткнення по всій окупованій території; агресивно впливати на соціальне середовище в самій Росії, а також згенерувати скандальний привід, щоб відвернути увагу від "слабкого царя" Путіна.