Для знищення Керченського мосту армії України необхідно вийти до Азовського моря, зазначив експерт / фото REUTERS

Українські воїни зможуть повністю знищити Кримський міст (інша назва - Керченський), коли вийдуть до Азовського моря.

Про звільнення тимчасово окупованого росіянами Криму можна буде говорити, коли наші захисники звільнять лівобережжя Херсонської області та частину Запорізької, розповів військовий експерт, офіцер резерву Збройних сил України Андрій Крамаров в інтерв'ю Obozrevatel.

"…Для того, щоб звільнити Крим, потрібно отримати плацдарм. Це південь - лівобережжя Херсонщини, Запорізька область… Якщо ми отримаємо такий плацдарм, наприклад, до кінця цього року, щойно ми вийдемо до Азовського моря, буде зруйнований вщент Кримський міст…", - вважає співбесідник.

Відео дня

Кримський міст серйозно пошкоджено - що повідомлялося

Рано вранці 17 липня біля Керченського мосту чули потужні вибухи, стало відомо, що обвалилася частина автомобільного прольоту, і тимчасово рух транспорту повністю зупинився. Російська сторона звинуватила українську в ударі по мосту надводними дронами. В українській спецслужби заявили, що деталі пошкодження мосту будуть розкриті після перемоги над РФ.

Військовий оглядач Владислав Селезньов зазначив, що Кримський міст для супротивника є "сакральною" інженерно-технічною спорудою. За словами експерта, будь-який інцидент, пов'язаний з цією спорудою, відчутно впливає на рейтинг російського диктатора Володимира Путіна.

Вас також можуть зацікавити новини: