Для супротивника Кримський міст є "сакральною" спорудою, вважає експерт / скріншот

Побудований російськими окупантами Кримський міст для противника - "сакральна" інженерно-технічна споруда.

Будь-який інцидент, пов'язаний з цим мостом, серйозно впливає на рейтинг російського диктатора Володимира Путіна, розповів військовий оглядач, полковник запасу Владислав Селезньов в ефірі "FreeДом". Експерт зазначив, що, за твердженнями пропаганди РФ, споруду охороняють з повітря, з землі, з води і під водою.

"Кримський міст є такою сакральною інженерно-технічною спорудою. Путін вклав у його промоушин дуже багато сил і засобів і відповідно будь-яке пошкодження, будь-яка НП, пов'язана з ним, вони дуже серйозно відбиваються на рейтингу особисто Володимира Путіна. Адже насправді росіяни зосередили там великий комплект сил і засобів...", - заявив Селезньов.

Раніше повідомлялося, що на початку липня Всеросійський центр вивчення громадської думки провів дослідження і з'ясував, що рівень довіри громадян РФ до Володимира Путіна серйозно знизився.

Варто зазначити, що опитування проводили незабаром після того, як на російской території відбувся заколот членів приватної військової компанії "Вагнер" на чолі з Євгеном Пригожиним, який несподівано завершився "договірняком" за участю псевдопрезидента Білорусі Олександра Лукашенка.

Серйозно пошкоджено Кримський міст - останні новини

17 липня рано вранці біля Кримського мосту пролунали потужні вибухи, потім стало відомо про обвалення частини автомобільного прольоту. Російська сторона стверджує, що НП на Кримському мосту - наслідок атаки з української сторони за допомогою надводних безпілотників.

У Службі безпеки України вже прокоментували інцидент - пообіцяли, що деталі пошкодження споруди будуть розкриті після перемоги нашої країни над російськими окупантами.

Вас також можуть зацікавити новини: