Залужний, Умєров та Шаптала на позиціях Сил оборони / фото Міноборони

Міністр оборони України Рустем Умєров разом з Головнокомандувачем Збройних сил України генералом Валерієм Залужним та начальником Генерального штабу ЗСУ генерал-лейтенантом Сергієм Шапталою відвідали позиції Сил оборони в районі Куп’янська.

Як зазначається у повідомленні на сайті Міністерства оборони України, командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" генерал-полковник Олександр Сирський ознайомив їх із ситуацією довкола Куп’янська, де українські воїни відбивають постійні спроби ворога атакувати.

Водночас у повідомленні наголошується, що успіхів у російських окупантів на цьому напрямку немає. "Мав честь зустрітися з командирами підрозділів, які воюють на цьому напрямку зараз. Доповіли про ситуацію, поточні виклики. Рішення будуть ухвалені найближчим часом - ворогу не сподобається", - наголосив Умєров.

Відео дня

Останні новини з фронту:

Як повідомляв УНІАН, у своєму вечірньому зведенні Генеральний штаб Збройних сил поінформував, що в районі Синьківки Харківської області російські війська намагалися покращити тактичне положення, наші бійці відбили чотири атаки.

Крім того, загарбники завдали авіаударів в районах Петропавлівки, Іванівки, Табаївки, Піщаного та Берестового Харківщини. Також під вогнем артилерії та мінометів опинилися близько 10 населених пунктів.

Вас також можуть зацікавити новини: