Стали відомі деталі "бавовни" у Луганську / скріншот

У тимчасово окупованому проросійськими бойовиками "ЛНР" українському Луганську "прильоти" були по нібито базі 57 бригади російської армії.

Ворожу ціль вразили далекобійні ракети Storm Shadow, повідомив журналіст з Луганської області Олексій Артюх з посиланням на відомості джерел. "Російські джерела повідомляють, що по базі 57 бригади ЗС РФ прилетіло нібито п'ять ракет Storm Shadow", - зазначив він.

Автор також показав знімок, але зазначив, що точно невідомо, коли він був зроблений. "На фото (дата зйомки не вказана) пошкоджена РСЗВ (реактивна система залпового вогню - Ред.) 9К51М "Торнадо-Г" та бойова машина 9А35 комплексу 9К35 ЗРК "Стрела-10", - додав журналіст.

Відео дня

Стали відомі деталі "бавовни" у Луганську / фото t.me/raspisnoyredaktor

Вибухи в Луганську - що повідомлялося

Журналіст Денис Казанський 16 липня повідомив, що у Луганську є "приліт" в селищі Ювілейний на території шахти "Мащинська", де знаходилися сили російських загарбників.

Пізніше в Управлінні стратегічних комунікацій Збройних сил України написали, що у Ювілейному українські воїни поцілили у ворожий склад, на території якого було ракетне озброєння.

Варто зазначити, що Луганськ знаходиться під контролем супротивників України з 2014 року. Проти окупації української землі виступив майже увесь світ.

Вас також можуть зацікавити новини: