У Луганську був потужний "приліт" / скріншот

В українському місті Луганськ, тимчасово окупованому проросійськими бойовиками "ЛНР", є потужний "приліт".

Прилетіло на територію шахти "Мащинська", яка знаходиться в селищі Ювілейний, повідомив у неділю, 16 липня, журналіст Денис Казанський у своєму Telegram-каналі.

За його відомостями, там знаходилися сили супротивника.

У Луганську був потужний "приліт" / фото t.me/kazansky2017

"Схоже, незабаром на нас чекає черговий потік скорботних повідомлень про передчасну демобілізацію чергової партії російських офіцерів", - додав автор.

Варто зазначити, що проросійські бойовики окупували Луганськ у 2014 році і перетворили на "столицю" так званої "ЛНР". Окупацію українського міста не визнав майже весь світ. РФ покарана за підтримку бойовиків - санкції запровадили дуже багато держав, у тому числі США і країни-члени Євросоюзу.

Війна в Україні зараз триває - що варто знати

Київ після повномасштабного вторгнення РФ в Україну вирішив силою звільнити всі свої землі, у тому числі окуповану частину Донбасу. Контрнаступ України 2023 вже стартував, наші воїни звільнили низку населених пунктів, зокрема, і на сході держави.

Вранці 16 липня Генштаб Збройних сил України повідомив, що противники головні свої зусилля зосередили на Лиманському, Куп'янському, Авдіївському, Мар'їнському та Бахмутському напрямках. За добу на цих напрямках було майже 40 боїв.

Росія зазнає дуже серйозних втрат. Варто зазначити, що загальні втрати ворога на 16 липня 2023 року становлять приблизно 237 680 окупантів.

Вас також можуть зацікавити новини: