Львівські десантники знищили два танки з українського та американського ПТРК (відео)

Влучні постріли здійснили зі "Стугна-П" і Javelin.

Воїни 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ знищили два російські танки. Постріли здійснили з ПТРК українського та американського виробництва — "Стугна-П" і Javelin відповідно.

Про удари по техніці окупантів повідомили у командуванні Десантно-штурмових військ Збройних сил України.

"Львівські десантники спалили два російські танки. Воїни-десантники 80 окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ продовжують ефективно знищувати танки російських окупантів. Так, на відео зафіксовано ефективне застосування сучасного українського протитанкового ракетного комплексу "Стугна" і американського "Джавеліна" проти ворожої броньованої техніки", — повідомило командування ДШВ на своїй офіційній сторінці на Facebook.

На відео, яке прикріпили до посту, спочатку показується постріл зі "Стугна-П" по танку, який сховався за рослинністю біля ліній електропередач. А Javelin львівські десантники успішно застосували на відкритій місцевості. Танк стояв у полі на дистанції кілька кілометрів.

Нагадаємо, згідно зі свіжим зведенням від Генштабу, з моменту повномасштабного вторгнення Росії ЗСУ спалили 1263 ворожих танки. З них 9 підірвали за останню добу. Для цього застосовуються як ПТРК, так і артилерія з авіацією, що підтверджують вчорашні успішні операції на Херсонщині.

Війна Російської Федерації проти України

  • 24 лютого РФ вторглася в незалежну Україну і влаштувала в країні справжній колапс. Окупанти не тільки захоплюють військові частини, аеропорти та інші стратегічні об'єкти, а й стріляють по мирних жителях і багатоповерхівках міст.
  • 27 лютого 2022 року з'явилася інформація про те, що Білорусь може оголосити війну Україні. Офіційних підтверджень вторгнення її армії на нашу територію поки немає.

Вас також можуть зацікавити новини: