У ЗСУ оцінили загрозу масованого удару РФ 24 серпня / фото з соцмереж

У Повітряних силах ЗСУ відповіли на питання, чи готуються російські війська до масованого удару по території України у День Незалежності, 24 серпня.

"Я не хотів би робити прогнози. У нас щодня йде гаряча війна. І ми розуміємо, що ворог може зробити це (масований удар по Україні - УНІАН) у будь-який день і у будь-який час", - зазначив представник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

При цьому він назвав головне завдання кожного українця:

"Головне - зберігати спокій. Це наше свято, це наша незалежність, вона видобувається щодня, щогодини і навіть саме зараз. У нас зараз кожен день - день нашої незалежності, тому українцям потрібно зберігати спокій, берегти себе і своїх рідних".

День Незалежності України - до чого готуватися

Раніше представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький заявляв, що на День Незалежності України, 24 серпня, Росія може вдатися до чергового акту ракетного тероризму.

"Це може статися на день раніше або на день пізніше. Або тривати кілька днів і кілька хвиль", - сказав він.

При цьому Скібіцький порекомендував у разі тривоги йти в укриття. Він підкреслив, що День Незалежності України - це наше найголовніше державне свято і це мотивація для всіх Сил безпеки і оборони продовжувати "свою наполегливу і креативну роботу".

Вас також можуть зацікавити новини: