На День Незалежності підвищиться ризик атак / фото УНІАН

Російські загарбники відомі своїм тяжінням до "сакральних" дат, а тому День Незалежності є ще одним "скрєпним" приводом завдати удар по Україні

"В цей день потрібно нічого не чекати. А зробити для себе висновки, наскільки важливим для нас є сьогодні здобуття нашої справжньої незалежності на полі бою потом і кров'ю наших захисників", - сказав на брифінгу речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

За його словами, українські захисники, зокрема й бійці Повітряних сил, будуть робити те, що й завжди, - боронити Україну та її повітряний простір.

Відео дня

"Що День Незалежності, що інший день. У нас стільки прекрасних дат, які ми відзначаємо. Тому у ворога дуже багато приводів по нас завдавати ударів. Так званих "скрєпних" приводів. Бачите, а сьогодні немає ніякого свята й була атака", - додав Ігнат.

Війна в Україні - останні новини

Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький попередив, що на День Незалежності агресивна Росія може вдатись до чергового акту ракетного тероризму.

У Повітряних силах заявляли, що в ці дні будуть більш посилено і більш впевнено контролювати ситуацію, як роблять і завжди. Питання про застосування засобів повітряного нападу ухвалюються швидко і ворог може вирішувати це оперативно - привели в бойову готовність і запустили.

Вас також можуть зацікавити новини: