Росія вдарила ракетами по Україні / скриншот

Країна-терорист Російська Федерація має достатні запаси різних типів ракет, аби продовжувати терор проти мирних міст та цивільного населення України. Про це міністр оборони України Рустем Умеров повідомив у соціальній мережі Facebook.

"Очевидно, що з такими запасами ракет, які є в держави-агресора, вони можуть і будуть продовжувати такі атаки", - наголосив Умеров.

Глава оборонного відомства відзначив, що українська влада продовжує роботу з урядами країн-партнерів щодо "надання Україні достатньої кількості засобів ППО, щоб убезпечити наш народ від смертельної небезпеки майбутніх атак".

Він підкреслив, що сьогоднішнім масованим обстрілом "знову й знову Росія демонструє всьому світу, що не має іншої мети, ніж терор, ніж вбивства, ніж геноцид українців".

Масований удар РФ 29 грудня

Як повідомляв УНІАН, 29 грудня російські загарбники скоїли масовану ракетну і дронову атаку проти мирних українських міст. Усього російськими окупантами було запущено 158 повітряних цілей. Силам протиповітряної оборони України вдалося збити 114 цілей. Зокрема, було збито 87 крилатих ракет Х-101, Х-555, Х-55, а також 27 ударних безпілотників Shahed-136/131.

Влучання зафіксовані у Києві, Одесі, Львові, Харкові, Дніпрі, Запоріжжі та інших містах.

Вас також можуть зацікавити новини: