Мешканці області мають дотримуватися правил та не порушувати розпорядження, які стосуються безпеки біля моря /  фото УНІАН, Олег Куцький

Мешканців Одеської області попереджають про небезпеку з Чорного моря. Є висока вірогідність прибиття мін до берега.

Про це у своєму Telegram повідомив речник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук. Він наголосив на тому, що мешканці області мають дотримуватися правил та не порушувати розпорядження, які стосуються безпеки біля моря.

"Одещина! Через шторм у Чорному морі посилюється мінна небезпека. Є висока вірогідність зриву морських мін з якорів та прибиття до берега, а також їх дрейфування вздовж узбережжя. Бережіть себе та рідних! Не порушуйте відповідних розпоряджень ОВА та військового командування", - повідомив він.

Відео дня

Новини Одеської області

Раніше УНІАН вже повідомляв, що в Одесі затримали колаборанта. Він працював у колонії, де катували українців. 26 січня, під час чергової ракетної атаки РФ по Україні, "Прильоти" були і в Одеській області. Частина регіону на деякий час залишалася без світла і води.

Вчора, 27 січня, одеситів попередили про більш тривалих відключеннях електрики. Як виявилося, в результаті ракетного удару по Одеській області сильно пошкоджений об'єкт енергетики.

Вас також можуть зацікавити новини: