'Мінуснулись' за 15 хвилин: у Мелітополі жінки отруїли самогоном 11 окупантів

У Мелітополі "невідомі жінки" отруїли самогоном 11 російських загарбників. Справу розслідує так звана "поліція", підконтрольна окупантам.

Як повідомляє "Ріа Мелітополь" з посиланням на інсайдерів, що мають зв'язки з окупаційною поліцією, компанія з 11 військових купила самогон у двох жінок, які представилися місцевими. Приблизно через пів години після початку застілля всі, хто пив цей алкоголь, померли.

"11 рашистів відправилися у перший ряд на концерт Кобзона майже одночасно, буквально за 15 хвилин. Спочатку підозрювали, що самогон був неякісним, але потім з'ясувалося, що до нього додали "одразу кілька отрут". Вижити шансів у них не було", - йдеться у повідомленні.  

Відео дня

"Правоохоронці" почали шукати самогонних героїнь, але виявилося, що ті зникли одразу після того, як продали алкоголь військовим. Як і варто було передбачити, окупанти підозрюють "диверсанток" або ж місцевих "прихильниць України". Щоправда, окупанти навіть не приховують, що місцеві мешканці, м'яко кажучи, росіянам не раді.

"У Мелітополі взагалі стрьомно. Багато пацанів скаржаться, що їх тут не люблять. Деякі навіть прямо їм кажуть: мовляв, українська армія скоро прийде, і вам хана. Хтось із таких і міг хлопців отруїти", - каже джерело.

Контрнаступ на Запоріжжі

Раніше військовий експерт Олександр Коваленко зазначав, що українські військові можуть дійти до Токмака в Запорізької області вже в жовтні. Після цього, за його словами, все залежить від поведінки окупантів, які можуть продемонструвати "жест доброї волі" і втекти з Токмака. Водночас він виключає варіант лобового штурму міста українськими військами.

Також аналітики ISW зазначали, що останнім часом російські окупанти знизили темпи наступальних дій на лінії Куп'янськ-Сватове-Кремінна.

Це, на їхню думку, свідчить про те, що український контрнаступ відволікає російські сили від цього напрямку та значно послаблює російські наступальні зусилля.

Вас також можуть зацікавити новини: