Дикий заявив, що Путін найближчим часом почне мобілізацію росіян / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com, скріншот

Російський диктатор Володимир Путін оголосить мобілізацію 300 тисяч росіян ще до своєї інавгурації. Таку заяву зробив ветеран АТО Євген Дикий.

В інтерв'ю "Фокусу" він зазначив, що Україна теж повинна вирішити проблеми з мобілізацією. Інакше є ризик того, що ми побачимо наступ ворога на Київ, Суми та Харків. При цьому Дикий підкреслив, що зараз у Росії немає сил для наступу на Сумщину.

Оскільки ситуація на фронті критична, на думку Дикого, Путін не стане чекати на інавгурацію і швидко почне мобілізацію. Водночас він додав, що в Україні ситуація з мобілізаційним ресурсом теж складна.

Відео дня

"Якщо наша мобілізація буде в такому ж стані, як зараз, то можемо дочекатися наступу і на Суми, і на Харків, і на Київ десь у серпні. Нам треба терміново ухвалювати відповідний закон, щоб було ким зустріти цю нову хвилю окупантів, яких підготують протягом літа", – констатував він.

Війна в Україні: важливі новини

Протягом доби на передовій відбулося 45 бойових зіткнень із противником. Про це повідомляють у Генеральному штабі ЗСУ.

Зазначається, що третина бойових зіткнень за сьогодні припала на один із напрямків – Новопавлівський. Там ворог за підтримки авіації 15 разів намагався прорвати оборону наших військ. Водночас на Лиманському напрямку українські захисники відбили 13 атак ворога.

Тим часом окупанти не припиняють тероризувати мирні українські міста. Уранці 25 березня росіяни вдарили по Києву, постраждали 10 людей. Уже ввечері по всій Україні було оголошено тривогу через загрозу застосування балістичного озброєння. В Одесі лунали вибухи.

Пізніше стало відомо, що внаслідок удару по Одесі постраждали троє людей. Крім того, є пошкодження цивільної інфраструктури. Станом на 19:00, у більш ніж 300 тисяч абонентів в Одесі була відсутня електроенергія.

Вас також можуть зацікавити новини: