Стало відомо точне число пошкоджених літаків у Єйську / фото Getty Images

Безпілотники Головного управління розвідки під час атаки 5 квітня пошкодили сім російських літаків на аеродромі в російському Єйську, пише "Українська правда" з посиланням на співрозмовника в ГУР.

Зазначається, що з’явились уточнені дані щодо удару українських безпілотників ГУР по військовому аеродрому в російському Єйську. Згідно з ними, 5 квітня аеродром атакували українські БпЛА.

В результаті атаки уражено з різними ступенями пошкодження сім російських літаків. З них чотири багатоцільові винищувачі Су-30, два військово-транспортні літаки та літак-амфібія БЕ-200. Також знищено дизельну підстанцію аеропорту.

Відео дня

Атаки українських безпілотників

Вранці 5 квітня завдяки спільній операції Головного управління розвідки МОУ та Збройних сил України зазнали уражень безпілотниками три військові аеродроми на території Росії. Тоді зазначалося, що у Єйську було повністю знищено два Су-25 та загинули 4 військовослужбовці ворожої армії.

Раніше УНІАН повідовляв, якщо пошкодження трьох стратегічних бомбардувальників Ту-95МС на аеродромі "Енгельс-2" українськими БПЛА підтвердиться, то можна стверджувати, що Росія вже втратила близько 5% цих літаків. Це для агресора є "помітною втратою".

Вас також можуть зацікавити новини: