На Миколаївщині ексгумували тіла трьох загиблих від російських обстрілів мешканців / фото УНІАН

На деокупованній території Миколаївської області ексгумували тіла ще трьох місцевих мешканців, загиблих під час окупації низки населених пунктів російськими військами.

Як повідомив начальник поліції Миколаївщини Сергій Шайхет у Telegram, у Снігурівці ексгумували тіло 61-річної жінки, яка поралася на подвір’ї власного помешкання, коли почався обстріл окупантів. Вона отримала численні травми, від яких загинула.

У селі Павлівка Снігурівської громади під час ворожого обстрілу загинув 63-річний чоловік. Він намагався заховатися у підвалі сусіднього будинку, проте не встиг дістатися до укриття. Крім того, у селі Білозірка Миколаївського району виявили тіло 50-річного чоловіка, який також загинув через ворожі обстріли.

Відео дня
На Миколаївщині ексгумували тіла загиблих під час окупації людей / фото t.me/chat_s_shayhet

"Ризикуючи власними життями через постійні обстріли, місцеві мешканці поховали загиблих у саморобних домовинах на місцевих кладовищах. Слідчі ексгумували та оглянули тіла, які направили для проведення судово-медичної експертизи. Кожен злочин окупантів ми продовжуємо ретельно фіксувати та документувати. Жоден із них не залишиться непокараним", – наголосив Шайхет.

На Миколаївщині ексгумували тіла загиблих під час окупації людей / фото t.me/chat_s_shayhet

Ситуація в Миколаївській області

Миколаївська область постійно піддається потужним обстрілам з боку російських окупаційних військ. 13 березня ворог вдарив по одному з населених пунктів Куцурубської громади. Внаслідок атаки зруйновано будинки, загинули люди.

В ніч на 12 березня під ворожим вогнем опинився Очаків. Росіяни били по місту зі сторони Кінбурнської коси.

Вас також можуть зацікавити новини: