На Херсонщині окупанти знов скинули вибухівку на перехожого / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Окупанти влаштували "голодні ігри" на українців у Херсонській області: в людей другий день поспіль кидають вибухівкою з БПЛА.

Як повідомляє Херсонська обласна військова адміністрація, новий злочин з боку армії РФ стався сьогодні близько 12.00. 

"Окупанти атакували з безпілотника жителя Золотої Балки", - розповіли в ОВА.

Відео дня

Зазначається, що росіяни просто скинули на 43-річного чоловіка вибухонебезпечний предмет. Внаслідок атаки людина отримала множинні уламкові поранення грудної клітки, живота та ноги. Постраждалого шпиталізували, наразі йому надають медичну допомогу.

Село Золота Балка у 2022 році було окуповано російськими військами під час повномасштабного вторгнення РФ до України. Звільнили його силами ЗСУ 3 жовтня 2022 року. 

Напередодні окупанти скинули вибухівку на мешканця Новоберислава

Нагадаємо, останнім часом загарбники влаштували полювання на мирних жителів Херсонщини. Зокрема, вчора, 20 серпня, окупанти вбили таким чином 33-річного жителя Новоберислава. Серед білого дня ворожий безпілотник скинув два вибухові пристрої на чоловіка, який просто йшов однією з вулиць. Також у неділю у населеному пункті Козацьке ворожий танк прицільно вдарив по житловому будинку – на місці загинула 60-річна жінка. Також у 45-річна громадянка отримала  множинні уламкові поранення. 

Загалом минулої доби російська армія завдала по правобережжю майже 80 ударів з мінометів, артилерії, танків, "Градів", БПЛА та авіації. Тільки по Херсону окупанти випустили за добу майже півсотні снарядів. 

Вас також можуть зацікавити новини: