"Надихає потужно": Зеленський заявив, що стійкість воїнів спонукає світ підтримувати Україну

Президент подякував усім, хто воює за свободу для України.

Президент Володимир Зеленський наголосив, що стійкість та міцність захисту українських воїнів надихає світ не скидати обертів у підтримці України.

Про це глава держави повідомив у вечірньому відеозверненні. Він наголосив, що сьогодні, як і завжди, є підрозділи українських військових, які варто відзначити.

"Десантники "Вісімдесятки" та бійці 57-ї окремої мотопіхотної бригади... 30-та окрема механізована бригада... Міцність вашого захисту, хлопці, і стійкість – усе це надихає. Надихає потужно. Надихає світ не скидати обертів у підтримці України. Дякую вам, воїни", - зазначив Зеленський.

Також він відзначив 35-ту й 36-ту окремі бригади морської піхоти, воїнів 55-ї окремої артилерійської бригади "Запорізька Січ", наголосивши, що вони незмінно молодці та незмінно прагнуть більшого результату.

"Дякую підрозділу спеціального призначення 1-го головного центру ГУР, які воюють у Бахмуті. Молодці, хлопці! Бахмут і Марʼїнка, Авдіївка і весь наш Донбас, наш схід, Запоріжжя й наше Приазовʼя, наша Херсонщина – я дякую всім, хто бʼється за свободу для нашої країни, за свободу для наших людей. Дякую всім, хто неодмінно вижене російську армію з України", - наголосив глава держави.

Допомога Україн

З початку війни західні партнери України надають їй військову, фінансову та гуманітарну допомогу. Днями США оголосили про черговий пакет допомоги Києву, в який увійдуть боєприпаси і зброя. Також Україна просить надати ЗСУ сучасні винищувачі. Влада України пояснила, що вони потрібні для майбутнього контрнаступу.

Вас також можуть зацікавити новини: