На фронті точаться важкі бої / Колаж УНІАН / фото DeepState

Російські загарбники сьогодні оголосили про захоплення населеного пункта Берестове у Харківській області, однак у селищі продовжуються бої.

Про це ввечері повідомили аналітики DeepState. "Тривають бої в Берестовому. Незважаючи на заяви МО РФ, зіткнення в селі тривають. Противник має частковий успіх, але зайняти село повністю йому не вдалося," - написали вони у своєму Telegram-каналі.

Також повідомляється, про значну активність російських загарбницьких військ в районі Очеретиного Донецької області. "Окупанти проводили штурмові дії в бік Соколу та біля Новоолександрівки, мали частковий успіх. Північніше Уманського атаки відбито", - додали аналітики.

Відео дня

Ситуація на фронті: останні новини

Вранці Генеральний штаб Збройних сил України повідомляв, що за останню добу загалом відбулося 35 бойових зіткнень з окупаційними військами РФ.

Військові зазначали, що українські сили відбили загрозу прориву на Харківському напрямку. Там росіяни тричі йшли на штурми позицій ЗСУ,  в районі селища Лук’янці тривав бій. 

На Покровському напрямку загарбники атакували 14 разів, вісім боєзіткнень в районах Новоолександрівки, Калинового, Сокола та Невельського все ще тривали.

Вас також можуть зацікавити новини: