Президент подякував військовим / фото 95 окрема десантно-штурмова бригада

Останніми днями ситуація на російсько-українському фронті ускладнюється. Про це заявив президент України Володимир Зеленський у відеозверненні.

За його словами, в такій гарячій війні ситуація на фронті завжди складна, однак цими днями - і особливо на донецьких напрямках - важчає. Президент подякував усім військовослужбовцям, які захищають позиції та знищують російських загарбників.

"За цей тиждень особливо заслуговують на вдячність 58-ма окрема мотопіхотна бригада, 68-ма окрема єгерська бригада, 148-ма окрема артилерійська бригада ДШВ – її воїни незмінно ефективно діють. І на тижні був день бригади у 148-ї. Я вітаю вас, хлопці, я дякую вам! Дякую також 55-й окремій артилерійській бригаді "Запорізька Січ". Молодці! Варто відзначити й воїнів ГУР - підрозділи "Кракен" та "Артан" та 9-й департамент ГУР. Пишаюся вами!" - додав Зеленський.

Що відбувається на фронті: останні новини

За даними Генерального штабу Збройних сил України, минулої доби на фронті відбулося понад 40 бойових зіткнень з російськими окупаційними силами, вони атакували на чотирьох напрямках.

Вчора головнокомандувач Збройних сил Олександр Сирський повідомляв про загострення ситуації на Східному фронті. Попри серйозні втрати, окупанти періодично добиваються тактичного успіху.

Вас також можуть зацікавити новини: