Вночі росіяни обстріляли Нікополь / фото Телеграм-канал Миколи Лукашука

Внаслідок нічного обстрілу російськими загарбниками Нікополя одна людина загинула і троє поранені. Про це повідомляє голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук в Telegram.

"Важка ніч у Нікополі. Від ворожих обстрілів загинув зовсім молодий хлопець. Йому тільки виповнилося 18 років. Все життя мало бути попереду, якби його не забрали російські нелюди", - повідомив Лукашук.

Крім того, ще троє чоловіків отримали поранення.

Відео дня

"21-річного хлопця госпіталізували до травматології. В нього діагностували мінно-вибухову травму, рану грудної клітини та плеча. Зараз він знаходиться у задовільному стані", - додав Лукашук.

Ще два чоловіки 45 та 35 років також отримали осколкові поранення, але не важкі. Обом надали необхідну медичну допомогу. Лікуватимуться амбулаторно.

"Внаслідок обстрілів пошкоджено храм, 5 житлових будинків, 2 господарські споруди, автомобіль, 4 лінії електропередачі та газопровід", - зазначив Лукашук.

Також, протягом ночі ворог також обстріляв з артилерії Марганецьку громаду.

У Нікополі під час обстрілу загинула людина / фото Телеграм-канал Миколи Лукашука

Обстріл Покровська

Як повідомляв УНІАН, 7 серпня росіяни поцілили ракетою по багатоповерховому житловому будинку у місті Покровськ (Донецька область), є жертви. Станом на 00:30 8 січня кількість поранених та травмованих внаслідок атаки збільшилась до 57.

Вас також можуть зацікавити новини: