Нехай 2024 рік принесе Україні довгоочікувану перемогу, заявив Буданов на Різдво / Колаж УНІАН, фото УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Очільник Головного управління розвідки України Кирило Буданов побажав українцям у 2024 році завдати Росії "нищівної поразки" на полі бою в рамках свого різдвяного привітання.

За словами Буданова, терористично-окупаційний режим ворога ніколи не зможе втілити свій план та знищити українську державність, знищити традиції України, змінити ідентичність нашого народу. 

"Українці - сильна нація, яка здатна здолати все на шляху до своєї свободи й незалежності", - акцентував Буданов.

Відео дня

Очільник ГУР попередив, що 2024 рік стане для України періодом продовження боротьби, тож зустрічати його нація буде, "завдаючи нищівної поразки" окупантам. 

"Тож нехай Різдвяна Зірка додасть нам наснаги й невичерпної енергії для боротьби з ворогом, а рік, у який ми вступаємо, принесе Україні довгоочікувану Перемогу", - резюмував Буданов.

В Україні святкують Різдво - ЗСУ незабарилися з подарунком

В понеділок, 25 грудня, Україна вперше за свою незалежність офіційно святкує Різдво саме в цю дату. Для святкового настрою Збройні сили України подарували нації особливий подарунок: новину про знищення ще двох винищувачів РФ - Су-34 та Су-30.

Зазначимо, що це не перше привітання від захисників. 22 грудня Україна також змогла за день ліквідувати три винищувачі РФ Су-34. Наразі ворог стурбований та використовує розвідку, щоб з'ясувати, з якої зброї літаки знищили

Вас також можуть зацікавити новини: