Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України за добу уразили 2 пункти управління /  фото facebook.com/MinistryofDefence.UA

Захисники України за минулу добу "приземлили" російські літак, вертоліт та беспілотник. Окрім цього, авіація Сил оборони завдала 8 ударів по районах зосередження живої сили, озброєння і військової техніки противника. Також вона вдарила по позиціях зенітно-ракетних комплексів.

Про нові удари українських військових по рашистах повідомляється у новому зведенні Генерального штабу Збройних Сил України. Так, наші воїни знищили літак Су-25, вертоліт Мі-8 та 2 БпЛА типу "Суперкам".

"Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України за добу уразили 2 пункти управління, 2 позиції ППО противника та 5 районів зосередження його живої сили", - додали у Генштабі.

Відео дня

Ситуація на фронті

На Донбасі тривають серйозні бої. Захисники України дають рашистам відсіч біля Бахмута і Вугледара. Вчора бійці ССО показали, як доставили росіянам під Бахмутом полум'яне вітання. В результаті точного удару окупанти зазнали втрат.

У розвідці назвали серйозну проблему передових підрозділів армії РФ. Там не вистачає близько 40% молодших командирів. Нестача спостерігається у ворожих підрозділах, що воюють у Донецькій та Луганській областях.

Проте РФ не залишає спроб наступ поблизу Вугледара. Окупанти намагаються досягти тут проміжного успіху і захопити будь-яке місто, щоб прорвати оборону українських військ і рухатися далі.

Вас також можуть зацікавити новини: