Українські пілоти щодня завдають нищівних ударів по позиціях росіян / фото REUTERS

Українська авіація 21 грудня завдала дев'ять ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки.

Як повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України у вечірньому зведенні, українські захисники збили ворожий БПЛА типу "Форпост", який коштує близько 6 мільйонів доларів.

"Підрозділи ракетних військ та артилерія сил оборони України вразили пункт управління та два райони зосередження живої сили окупантів", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що російські війська за добу завдали трьох ракетних ударів та авіаційного удару по цивільних об'єктах у Запорізькій області. У Гуляйполі російська авіація цинічно вдарила по міській лікарні. Крім того, росіяни здійснили понад 20 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

Втрати Росії в Україні на 21 грудня

Раніше Генштаб ЗСУ повідомляв, що втрати Росії в Україні станом 21 грудня майже досягли позначки в 100 тисяч осіб. Зазначалося, що 24 лютого українські бійці ліквідували близько 99740 загарбників.

Також Росія втратила: ворожих танків-3002, бойових броньованих машин - 5979, артилерійських систем - 1972, РСЗВ - 412, засобів ППО - 212, літаків - 282.

Вас также могут заинтересовать новости: