Яка ситуація в Харкові та області? / фото REUTERS

Ситуація в Харкові та області неспокійна, російські окупанти постійно обстрілюють міста та села регіону. Гинуть мирні українці.

УНІАН у режимі онлайн розповідає, що у суботу, 23 квітня, відбувається у Харкові та області.

21:51 Ворог перекидає у район Харкова свої ППО За інформацією військового експерта, росіяни підтягли до Харкова "ТОР", С-300 та С-400, все це – засоби ППО. Це означає, що Росія так і не отримала переваг у повітрі за весь цей час. Окупанти надзвичайно налякані тією інформацією, що Україні збільшують допомогу.

Відео дня
Що зараз відбувається у Харкові: головні новини за 23 квітня

21:29 6 ворожих цілей збили у небі на Харківщині протягом доби, повідомляють у Повітряному командуванні "Схід". Два літаки (попередньо багатоцільовий винищувач та винищувач-бомбардувальник). Чотири безпілотники.

Що зараз відбувається у Харкові: головні новини за 23 квітня

21:20 Окупанти обстріляли смт Слатине: загинули двоє мирних жителів За процесуального керівництва Харківської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним убивством (ч. 2 ст. 438 КК України). За даними слідства, 23 квітня 2022 року російські військовослужбовці обстріляли смт Слатине Харківського району. Снаряд потрапив до житлового будинку. Внаслідок цього загинули двоє чоловіків.

Що зараз відбувається у Харкові: головні новини за 23 квітня

20:42 Саме так виглядають герої!  Саме так виглядають янголи!  Саме так виглядають пожежні ДСНС України. Саме так виглядають справжні чоловіки, сильні духом та сталевими нервами!  Це наші пожежники з 3-ї ДПРЧ м. Харків.

Що зараз відбувається у Харкові: головні новини за 23 квітня

20:14 З нагоди свята Воскресіння Христового завтра, 24 квітня, на станціях метрополітену виступить хор Свято-Покровського чоловічого монастиря Харківської єпархії Української православної церкви. Як повідомили у Департаменті культури, для людей, які перебувають на станціях метрополітену, хор виконає цикл Великодніх піснеспівів та фрагментів Божественної літургії. Захід відбудеться з ініціативи Харківського міського голови Ігоря Терехова.

19:14 Гімн на центральній площі Харкова від нацгвардійця Гвардійський музикант виконав Гімн України біля будівлі обласної державної адміністрації у Харкові, яку на першому тижні війни розбомбили військові Росії.

18:59 Шановні жителі Харківщини, російські оккупанти продовжують обстріли житлових районів Харківської області.

18:51 Черговий обстріл Харкова російськими окупантами: серед поранених мирна мешканка та 3 поліцейських. За процесуального керівництва Харківської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 438 КК України. 23.04.2022 військові Росії здійснили артилерійські обстріли по Київському району Харкова. ‼️В результаті обстрілу зазнала поранення 62-річна жінка. Пошкоджено торговий центр та житлові будинки поблизу. Коли на місце обстрілу приїхали поліцейські, вони допомагали з транспортуванням пораненої жінки. Проте окупанти відкрили повторний вогонь у зазначеній місцевості. Внаслідок цього троє правоохоронців було поранено.

Що зараз відбувається у Харкові: головні новини за 23 квітня

18:34 Іформація від Генштабу на 18:00: ▪️На Волинському та Поліському напрямках противник активних дій не проводив, ознак формування наступальних угруповань не виявлено. ▪️На Слобожанському напрямку ворог продовжує часткове блокування міста Харкова, артилерійські обстріли позицій наших підрозділів та цивільної інфраструктури в районі населених пунктів Чугуїв, Коробочкіне та Долгенько.

18:00 Серйозна ДТП трапилася на проспекті Льва Ландау. Водій ВАЗ загинув, постраждали водій Тойота та пасажир ВАЗ.

Що зараз відбувається у Харкові: головні новини за 23 квітня

17:45 У Печенігах відновили мобільний зв'язок, якого не було півтора місяця, повідомляє Печенізька селищна рада.

Що зараз відбувається у Харкові: головні новини за 23 квітня

16:54 У Золочівській громаді двоє чоловіків вибухнули на міні - обидва загинули Про загибель двох мирних мешканців 23 квітня повідомив голова Золочівської громади Віктор Коваленко. "Пообіду двоє чоловіків 30-ти років поїхали відвідати матір одного з них у с. Чорноглазівка. На греблі наїхали у протитанкову міну. ​​Загинули на місці, машину рознесло вщент. Окупанти нещодавно відходили з цього села, могли залишити", - сказав Коваленко.

Що зараз відбувається у Харкові: головні новини за 23 квітня

16:44 Парк Горького відновлюється після обстрілу.

16:07 Комендантська година у регіонах України у Великодню ніч.

Що зараз відбувається у Харкові: головні новини за 23 квітня

15:32 Звернення Харківського міського голови Ігоря Терехова.

15:19 Бригади КП "Харківводоканал" розпочали перекладання трубопроводу холодного водопостачання у Холодногірському районі. Планується замінити близько 140 м-коду трубопроводу діаметром 160 мм. "Цей водовід проходить через підвальне приміщення, яке на час обстрілів використовується як притулок для мешканців будинку. Старі технічно зношені труби міняємо на сучасні пластикові. Ремонт виконуємо без відключення водопостачання споживачів. Попередньо проводимо всі підготовчі роботи і лише на короткий час перепідключення мереж припиняємо подачу води до будинку. Завершити роботи плануємо до кінця місяця", – повідомив Олександр Сірко.

Що зараз відбувається у Харкові: головні новини за 23 квітня

15:10 Чотири людини загинули внаслідок обстрілу Харкова вдень 23 квітня, повідомили у Центрі екстреної медичної допомоги. Ще один загиблий та один поранений у селі Чугуївському районі.

13:52 На Великдень залишайтеся вдома — звернення начальника поліції Харківщини Володимира Тимошка.

13:24 У Харкові уламком снаряда убило чоловіка, який вийшов по хліб. 79-річний Віктор Губарєв помер внаслідок отриманих поранень 21 квітня. Хліб, який він ніс додому, досі лежить у помешканні його дитини.

Що зараз відбувається у Харкові: головні новини за 23 квітня

11:48 У Харкові чути вибухи. Не залишайте укриття.

11:42 Евакуація з Харкова: як виїхати з міста 23 квітня.

10:50 Комендантська година в Харкові сьогодні розпочнеться о 19:00 і триватиме до 05:00 завтрашнього дня.

10:36 Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов про ситуацію у місті та області:

09:56 У Харкові оголошено повітряну тривогу. Всі в укриття.

09:16 Під Ізюмом ЗСУ знищили частину окупантів, які вчинили звірства в Бучі. Детальніше.

06:04 Відбій повітряної тривоги.

05:33 У Харкові оголошено повітряну тривогу.

00:08 Окупанти намагаються просуватися у бік Барвінкового Харківської області. Ідуть запеклі бої.

Нагадаємо, Росія почала повномасштабне вторгнення в Україну вранці 24 лютого. В результаті атак РФ є руйнування об'єктів інфраструктури і житлових будинків у багатьох містах. Крім того, окупанти вбивають мирне населення.

Вас також можуть зацікавити новини: