Що відбувається у Харкові сьогодні? / фото president.gov.ua

РФ регулярно обстрілює Харків й область. В результаті атак окупантів гине мирне населення, зруйновані житлові будинки і важливі об'єкти інфраструктури.

УНІАН у режимі онлайн розповідає, що відбувається в Харкові та області у вівторок, 31 травня:

15:58 Напередодні під час патрулювання міста поліцейські зупинили автомобіль, який рухався після початку комендантської годині. В машині були водій та пасажирка. Під час спілкування жінка пояснила, що у неї почались перейми та вона народжує. Про це розповіли в пресслужбі УПП Харківської області. Патрульні, не гаючи часу, супроводили авто з породіллею до пологового будинку, де передали її лікарям.

Відео дня

15:53 ​​Нац поліція показала фото зі Слов'янська, по якому вночі вдарили "Іскандером". Внаслідок ракетного удару попередньо загинули троє людей, шестеро поранені.

15:44 Переселенцям і не тільки: на яку допомогу можуть розраховувати українці під час війни.

15:18 Українські десантники вміють усі. У тому числі ставити протитанкові міни.

14:49 Дефіциту продуктів першої необхідності не буде: експерт розповів, скільки коштуватиме сіль.

14:11 Близько 16 тисяч школярів Харківської області виїхали за кордон після повномасштабного вторгнення Росії. Безпосередньо в Харкові на сьогодні залишаються трохи понад 20% учнів. Для усіх школярів готують документи про закінчення навчального року.

13:57 Чому не можна купити квитки на поїзд за місяць до поїздки: пояснення "Укрзалізниці".

13:31 Сьогодні передали Харківській обласній клінічній лікарні та Чугуївській центральній районній лікарні нове сучасне обладнання, придбане за кошти обласного бюджету на загальну суму 16 млн. гривень.

12:16 За минулу добу ворог обстрілював Основ'янський та Київський райони м. Харкова та Харківський, Ізюмський, Чугуївський та Богодухівський райони області.

11:47 Суд визнав винними російських військових Олександра Бобикіна та Олександра Іванова у порушенні законів і звичаїв війни та засудив їх до 11 з половиною років ув'язнення.

11:15 Внаслідок обстрілів російською армією села Іванівка Ізюмського району загинула 12-річна дитина. Окупанти обстріляли населений пункт вранці 31 травня. Ще одна людина поранена, повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

11:03 У Котелевському райсуді на Полтавщині мають оголосити вирок двом російським військовим, яких обвинувачують в обстрілах Харківщини. Раніше обоє визнали свою провину. Їм загрожує до 12 років ув'язнення.

10:55 Свіжі трофеї ЗСУ:

10:45 Більш як 1500 українців вдалося евакуювати із тимчасово окупованих територій. Усі вони уже в безпеці. Це жінки, діти, люди похилого віку, особи з інвалідністю. Для всіх організували підвезення в залежності від запитів евакуйованих, - автобусами довезли до логістичних центрів. Ще 16 осіб вдалося евакуювати залізницею.

Раньше у Харкові створили новий підрозділ "Азова". Про це у своєму Телеграм-каналі повідомив командир розвіддиверсійного підрозділу Kraken Костянтин Немічов.

Вас також можуть зацікавити новини: