Росіяни вдарили по Херсону вранці 3 серпня / фото t.me/olexandrprokudin

Російські окупанти обстріляли церкву у середмісті Херсона, поранено трьох людей, повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін у Telegram.

"Поранено трьох пасажирів тролейбуса, що їхав повз собор у момент російського удару. Каретою "швидкої" їх шпиталізували", - зазначає він.

Прокудін повідомив, що 39-річній жінці та 53-річному чоловіку надається медична допомога, проводиться обстеження.

Відео дня

"Важкі поранення грудної клітини та закриту черепно-мозкову травму отримав 74-річний дідусь, лікарі борються за його життя", - додав він.

Росіяни вдарили по Херсону вранці 3 серпня / фото ДСНС

Оновлено. Під час гасіння пожежі, спричиненої обстрілом у Свято-Катериненському соборі, при повторному обстрілі постраждало четверо рятувальників, повідомив голова Державної служби з надзвичайних ситуацій України Сергій Крук у Facebook.

Росіяни вдарили по Херсону вранці 3 серпня / фото ДСНС

Він зазначає, що росіяни обстрілюють рятувальників з перших днів повномасштабного вторгнення, і сьогоднішній ранок не став виключенням. 

Росіяни вдарили по Херсону вранці 3 серпня / фото ДСНС

"Херсон. Під час гасіння пожежі, спричиненої обстрілом у Свято-Катериненському соборі, відбувся повторний обстріл. Постраждало четверо співробітників ДСНС. Всі вони госпіталізовані, їм надається необхідна допомога. Пошкоджена спецтехніка", - повідомив Крук.

Обстріл Херсону 1 серпня - деталі

Як повідомляв УНІАН, 1 серпня близько 11 ранку росіяни обстріляли Херсон, поціливши по Херсонській міській клінічній лікарні.

Внаслідок обстрілу загинув молодий лікар-оториноларинголог Дмитро Білий із Полтави. Це був його перший робочий день на новому місці. Також було поранено медсестру. Крім того, внаслідок обстрілу було пошкоджено відділення хірургії.

Вас також можуть зацікавити новини: