Нічна атака РФ по Києву: рятувальники показали наслідки / фото ДСНС

Сьогодні вночі російські окупанти ударними дронами атакували столицю. Всі дрони було збито, однак внаслідок падіння уламків у житловій 9-ти поверхівці пошкоджено 4 квартири, повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій.

"В одному з районів рятувальники ліквідували пожежу на даху 9-поверхового житлового будинку на загальній площі 80 кв. м. Попередньо, виявлено пошкодження у 4 квартирах", - йдеться у повідомленні.

Жертв та постраждалих немає, додали у ДСНС. Вночі мер столиці Віталій Кличко повідомляв, що внаслідок падіння уламків в Дніпровському районі столиці виникло загоряння. 

Відео дня

"Пожежа на даху 9-ти поверхового будинку в одному з ЖК у Дніпровському районі. Всі служби працюють на місці", - інформував міський голова.

Атака дронами по Києву 20 травня - що треба знати 

Після опівночі в Києві, Київській та Чернігівській областях було оголошено повітряну тривогу. У Київській міській військовій адміністрації повідомили, що в небі столиці спрацювала ППО, засобами протиповітряної оборони було знищено у повітрі всі виявлені баражуючі боєприпаси Shahed. Це була 11 атака ворога на столицю від початку травня.

Уламки впали у чотирьох районах. Зазначалось, що у Дніпровському районі сталося загоряння житлового будинку,  Дарницькому – пошкодження будівлі СТО, припаркованих авто. В Печерському районі – є пошкодження вікон житлового будинку, в Соломʼянському пошкоджені дорожнє покриття і автотранспорт.

Командування Повітряних сил згодом інформувало, що під час масованої атаки РФ у ніч на 20 травня 2023 року сили ППО знищили в українському небі 20 ударних дронів Shahed-136/131, 18 з яких окупанти спрямували на Київську область з північного напрямку.

Вас також можуть зацікавити новини: